پورتال شركت آب و فاضلاب استان فارس
Published on پورتال شركت آب و فاضلاب استان فارس (https://abfa-fars.ir)

خانه > Printer-friendly > Printer-friendly > طی جلسه ای تفاهم نامه ی ساخت یک باب مخزن در شهر اوز با مشارکت مالی خیرین وارد فاز اجرا شد

طی جلسه ای تفاهم نامه ی ساخت یک باب مخزن در شهر اوز با مشارکت مالی خیرین وارد فاز اجرا شد

نوشته شده توسط: مدیر سایت در تاریخ: ۱۳۹۷/۰۴/۱۸

   طی جلسه ای با حضور مدیر عامل شرکت آبفا فارس تفاهم نامه ی ساخت یک باب مخزن در شهر اوز توسط خیرین این شهر وارد مرحله ی اجرا شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس ، این شرکت در راستای  رویکرد وزارت نیرو  و شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور  مبنی بر استفاده از ظرفیت های مالی بخش غیر دولتی جهت اجرای طرح های آب و فاضلاب ، موفق به انعقاد تفاهمنامه با خیرین شهر اوز به منظور احداث یک باب مخزن ذخیره ی آب شرب 10 هزار متر مکعبی در این شهر شد . در همین راستا این تفاهمنامه که با برآورد اعتبار 40 میلیارد ریال با مشارکت مالی خیرین این شهر منعقد گردیده است طی جلسه ای با حضور مهندس قلندری مدیر عامل و تنی چند از معاونین و مدیران مرتبط شرکت آب و فاضلاب استان فارس ، مدیر دفتر تجهیز منابع مالی و توسعه ی مشارکت این شرکت ، شهردار و نماینده خیرین شهر اوز ، وارد مرحله ی اجرا گردید.
بنا بر این گزارش در جلسه مذکور مهندس قلندری طی سخنانی ضمن ابراز خرسندی از مشارکت خیرین نیکوکار در احداث مخزن 10 هزار متر مکعبی شهر اوز این اقدام را به فال نیک گرفت و بیان داشت: خیرین در استان فارس از قدیم الایام در انجام امور عام المنفعه مشارکت داشته و پیشقدم بوده اند.در مناطق جنوب استان فارس هم خیرین با احداث آب انبارهایی که از نظر کمیت در دنیا بی نظیر است در پیشه ی مقدس سقایت و آبرسانی به مردم نقش آفریده اند. طی سال های گذشته خیرین نیکوکار در جای جای استان فارس ما را در اجرای طرح های مختلف آبرسانی اعم از احداث مخزن، خط انتقال آب ، شبکه های توزیع آب شهری، حفر چاه و ... با تأمین بخشی از منابع مالی یاری رسانده اند که امیدوارم اینگونه مشارکت ها استمرار داشته باشد.
این گزارش حاکی است در ادامه ی این مراسم فریبا صالحی نماینده ی خیرین شهر اوز نیز طی سخنانی ضمن تقدیر از شرکت آبفا استان فارس به خاطر اجرای طرح های مطلوب آبرسانی در استان فارس و شهر اوز اظهار داشت: با توجه به خشکسالی های سالهای اخیر و بحران کم آبی در شهر اوز و نیازی که به احداث یک باب مخزن آب شرب احساس شد ، خیرین این شهر احساس وظیفه کردند تا در این کار خداپسندانه مشارکت کنند و بحمدالله این همکاری بزودی وارد فاز اجرا می گردد.
بنا برگزارش روابط عمومی شرکت آبفا فارس ،  در این نشست که با حضور کراماتی شهردار شهر اوز برگزار شد روشهای تسهیل عملیات اجرایی پروژه و رفع موانع نیز  مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
گفتنی است، بر اساس این تفاهمنامه با مشارکت مالی خیرین شهر اوز یک باب مخزن ذخیره ی آب شرب  10 هزار متر مکعبی در این شهر با برآورد هزینه ای بالغ بر40 میلیارد ریال در دوسال آینده ساخته خواهد شد که شرکت آبفا استان فارس نیز طی این تفاهمنامه همکاری لازم را در تکمیل این پروژه خواهد داشت

تاریخ خبر: 
۶ تیر ۱۳۹۷ - ۹:۰۰قبل‌ازظهر
خبر

Source URL (modified on 2018/07/09 - 10:16ب‌ظ): https://abfa-fars.ir/fa/news/%D8%B7%DB%8C-%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%87%D9%85-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D8%A8-%D9%85%D8%AE%D8%B2%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D9%87%D8%B1-%D8%A7%D9%88%D8%B2-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%AE%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D9%81%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7-%D8%B4%D8%AF