پورتال شركت آب و فاضلاب استان فارس
Published on پورتال شركت آب و فاضلاب استان فارس (https://abfa-fars.ir)

خانه > Printer-friendly > Printer-friendly > برگزاری جشنواره فراگیری نخستین واژه (آب) در شهر فسا

برگزاری جشنواره فراگیری نخستین واژه (آب) در شهر فسا

نوشته شده توسط: مدیر سایت در تاریخ: ۱۳۹۵/۰۹/۲۲

شرکت آبفا استان فارس با همکاری امور آبفای شهرستان فسا و اداره آموزش و پرورش این شهرستان ، اقدام به برگزاری جشنواره فراگیری نخستین واژه (آب) در شهر فسا با حضور مسئولین شهرستان و جمع کثیری از دانش آموزان مقطع ابتدایی این شهر نمود.
به گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس ، این شرکت با همکاری امور آبفای شهرستان فسا و اداره آموزش و پرورش این شهرستان طی جشنواره ای فرهنگی با عنوان فراگیری نخستین واژه (آب) و باحضور مهندس قناعت پیشه معاون مالی و پشتیبانی شرکت آبفا فارس، معاون فرماندار شهرستان فسا ،  رئیس و مسئولین آموزش و پرورش و امور آبفا شهرستان فسا و جمع کثیری از دانش آموزان مقطع ابتدایی دخترانه و پسرانه شهر فسا به ویژه دانش آموزان کلاس اول ابتدایی، اقدام به برگزاری جشنواره بزرگ فراگیری نخستین واژه (آب) با اجرای برنامه های شاد کودکانه اعم از اجرای تأتر، اجراهای موزیکال آموزش اصول صرفه جویی در مصرف آب و اجرای سرود آب توسط دانش آموزان، برگزاری مسابقه های میان برنامه با شرکت دانش آموزان و دایر نمودن نمایشگاه نقاشی دانش آموزان در حاشیه جشنواره و اهداء جوایز به آنان نمود. بنابراین گزارش در مراسم مذکور که به منظور ترویج فرهنگ صرفه جویی در میان دانش آموزان و آموزش دیداری و شنیداری اصول کاربردی صرفه جویی در مصرف آب برگزار گردید مهندس قناعت پیشه معاون مالی و پشتیبانی شرکت آبفا استان فارس طی سخنانی ضمن تشریح وضعیت بحرانی منابع آب استان و تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب، بستر سازی فرهنگی را اقدامی در راستای اصلاح الگوی مصرف در تمام بخش ها عنوان و تأکید نمود:دانش آموزان آینده سازان و شهروندان فردای جامعه هستند که با نهادینه کردن الگوی صحیح مصرف در میان آنها بی شک گام مؤثری در راستای مصرف بهینه آب برداشته ایم. وی ادامه داد: همینطور این قشر می تواند مروجان مناسبی در ترویج فرهنگ مصرف بهینه و صرفه جویی در مصرف آب در میان خانواده ها و مردم باشند. وی در ادامه به بیان تعدادی از روش های کاربردی صرفه جویی در مصرف آب  در میان دانش آموزان و خانواده ها پرداخت و خواهان عزمی همگانی برای مصرف بهینه آب گردید.
 گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس حاکی است در ادامه این مراسم  مهندس بابک نیکزاد مدیر امور آبفا شهرستان فسا  ضمن توصیه هایی در خصوص صرفه جویی در مصرف آب شرب ، به تعدادی از دانش آموزان کارت شناسایی دوستدار آب اعطا کردند.
گفتنی است در آغاز  این مراسم زنگ صرفه جویی در مصرف آب به صدا درآمد. سپس مسئولین شهرستان همراه با شرکت کنندگان از نمایشگاه نقاشی دانش آموزان مدارس ابتدایی فسا با عنوان صرفه جویی در مصرف آب بازدید کردند.

تاریخ خبر: 
۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۰قبل‌ازظهر
خبر

Source URL (modified on 2018/10/09 - 12:05ب‌ظ): https://abfa-fars.ir/fa/news/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AC%D8%B4%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%81%D8%B1%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86-%D9%88%D8%A7%DA%98%D9%87-%D8%A2%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D9%87%D8%B1-%D9%81%D8%B3%D8%A7