پورتال شركت آب و فاضلاب استان فارس
Published on پورتال شركت آب و فاضلاب استان فارس (https://abfa-fars.ir)

خانه > Printer-friendly > Printer-friendly > در ششمین روز از هفته ی دولت طی مراسمی با حضور معاون استاندار فارس، پروژه آبرسانی شهید محبی شهر قطرویه( فارس ) به بهره برداری رسید.

در ششمین روز از هفته ی دولت طی مراسمی با حضور معاون استاندار فارس، پروژه آبرسانی شهید محبی شهر قطرویه( فارس ) به بهره برداری رسید.

نوشته شده توسط: مدیر سایت در تاریخ: ۱۳۹۵/۰۶/۰۷

همزمان با فرا رسیدن هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره دولتمردان شهید، رجایی و باهنر طی مراسمی با حضور معاون استاندار فارس ، پروژه ی آبرسانی شهید محبی شهر قطرویه (فارس) به بهره برداری رسید .
به گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس، همزمان با فرا رسیدن هفته ی دولت که مزین به شعار اقدام و عمل ، ملت ودولت ، امیدوار و استوا و گرامیداشت یاد و خاطره ی دولتمردان شهید رجایی و باهنر می باشد  طی مراسمی با حضور مهندس رحمانی معاون اموراقتصادی استاندار فارس ، مهندس محمد علی قلندری رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان فارس،محمد رضا امیری فرماندار شهرستان نیریز ، جمعی از اعضای شورای اداری شهرستان نیریز و شورای اسلامی شهر قطرویه ، خانواده معظم شهدا و مردم شهر قطرویه، طرح آبرسانی به شهر قطرویه به نام مبارک شهید علی اکبر محبی نامگذاری و به بهره برداری رسید. بنابراین گزارش در این مراسم پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، مهندس رحمانی معاون اموراقتصادی استاندار فارس طی سخنانی ضمن تبریک هفته دولت به دولتمردان و گرامیداشت نام و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت را فرصتی برای بیان خدمات دولت به مردم عنوان و اظهار داشت: درهفته دولت سال امسال به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی شاهد افتتاح پروژه های قابل توجهی از دولت و نظام اسلامیمان بوده ایم که نشانگر تلاش دولت در مسیر خدمت رسانی است . وی افزود:  در شرایط بحرانی کنونی که با مشکلات عدیده ای آب شرب تأمین می گردد مردم باید در مصرف این نعمت الهی دقت نظر بیشتری داشته باشند تا همیشه در دسترس باشد، و با صرفه جویی در مصرف همیشه از این نعمت الهی بهره مند باشند. مهندس رحمانی در پایان از دست اندر کاران اجرای این پروژه به ویژه مدیر عامل و کارکنان شرکت آبفا استان فارس تقدیر نمود.
گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس حاکی است در این مراسم و پیش از سخنان معاون استاندار ،مهندس محمد علی قلندری رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس طی سخنانی ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن  هفته دولت و پاسداشت خدمات دولت تدبیر و امید بیان داشت: در خصوص آبرسانی به شهر قطرویه پیش از این اقداماتی انجام شده است و امروز نیز همزمان با هفته ی دولت خدمتی دیگر از نظام مقدس جمهوری اسلامی و شرکت آب و فاضلاب استان فارس به بهره برداری می رسد . وی افزود : در جهت تکمیل این طرح اقدامات بزرگتر دیگری را نیز در دستور کار داریم که امیدوارم با همکاری مسئولین عملیات اجرایی آن به زودی آغاز گردد..
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان فارس در ادامه با بیان این مطلب که این شرکت  به مناسبت هفته دولت  9پروژه آبرسانی را در 9 شهر استان به بهره برداری می رساند به تشریح مشخصات فنی طرح آبرسانی به شهر قطرویه پرداخت و ادامه داد :این طرح شامل حفر ، تجهیز و برق رسانی یک حلقه چاه  ،اجرای 8 کیلومتر خط انتقال آب با استفاده از لوله های فولادی، آزبست و  GRP در اقطار 280 و300  میلیمتر و که با صرف اعتباری بالغ بر29میلیارد ریال به بهره برداری می رسد. وی خاطر نشان کرد : با بهره برداری از این پروژه جمعیتی بالغ بر 3300 نفر  از مزایای آبرسانی آن بهره مند خواهند شد و به یاری خداوند مشکل آبرسانی به شهر قطرویه مرتفع می گردد.
 

تاریخ خبر: 
۷ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۰قبل‌ازظهر
خبر

Source URL (modified on 2018/10/29 - 11:22ق‌ظ): https://abfa-fars.ir/fa/news/%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D8%B4%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA-%D8%B7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%8C-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D8%A2%D8%A8%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B4%D9%87%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%AD%D8%A8%DB%8C-%D8%B4%D9%87%D8%B1