پورتال شركت آب و فاضلاب استان فارس
Published on پورتال شركت آب و فاضلاب استان فارس (https://abfa-fars.ir)

خانه > Printer-friendly > Printer-friendly > طرح آبرسانی به شهر سیدان شهرستان مرودشت با حضور استاندار فارس به بهره برداری رسید

طرح آبرسانی به شهر سیدان شهرستان مرودشت با حضور استاندار فارس به بهره برداری رسید

نوشته شده توسط: سیدعلی خلیلی در تاریخ: ۱۴۰۱/۰۶/۰۸

همزمان با گرامیداشت هفته ی دولت طی مراسمی با حضور استاندار فارس و جمعی از مسئولین استانی و محلی، طرح آبرسانی به شهر سیدان به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس، همزمان با ایام هفته ی دولت و گرامیداشت یاد و خاطره ی شهدای دولت به ویژه شهیدان رجایی و باهنر، طی مراسمی با حضور دکتر ایمانیه استاندار فارس، جمعی از معاونین استاندار و مدیران کل اجرایی استان، دکتر علی جان صادق پور مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس، دکتر اسماعیل خوشبخت فرماندار شهرستان مرودشت، جمعی از شورای اداری شهرستان، بخشدار و شورای اسلامی شهر سیدان، طرح آبرسانی به شهر سیدان با صرف اعتباری بالغ بر 30 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
 بنابراین گزارش در این مراسم دکتر ایمانیه استاندار فارس طی سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهدای دولت، به بیان ارزش های انقلاب و خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی در هفته ی دولت سال جاری پرداخت و اظهار داشت: دولت مردمی ایران قوی در طول حیات یک ساله ی خود سعی در ارائه ی خدمات مطلوب و موثر به هموطنان عزیزمان داشته است که در همین ایام خجسته شاهد به ثمر نشستن بخش زیادی از اقدامات دولت هستیم و همین طرح آبرسانی نیز یکی از فعالیت های شایسته ی دولت کریمه در راستای خدمت رسانی است که هدیه ی کوچکی به پیشگاه مردم قدرشناس و انقلابی شهر سیدان می باشد. استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تقدیر از شرکت آبفا استان فارس و تمامی دست اندرکاران اجرای این طرح به بحث در خصوص مدیریت مصرف آب پرداخت و بیان داشت: متأسفانه طی سنوات اخیر کشور ما با بحران خشکسالی سنواتی و کمبود منابع آب مواجه است که استان پهناور فارس نیز در ردیف استان های بحرانی کشور از لحاظ کمبود منابع آب تجدید شونده قرار دارد. وی مدیریت مصرف و صرفه جویی در مصرف آب را تنها راه گذر از بحران کمبود آبی عنوان نمود و تصریح کرد: باید در مصرف این نعمت الهی صرفه جویی کنیم تا همواره از این نعمت بی بدیل الهی بهره مند شویم.
گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس حاکی است در این مراسم و پیش از سخنان استاندار فارس، دکتر صادق پور رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس طی سخنانی ضمن تجلیل از جایگاه شهدای دولت به پاسداشت خدمات دولت مردمی ایران قوی پرداخت و این هفته را فرصتی برای بر شمردن خدمات دولت اسلامی به مردم عنوان نمود و اظهار داشت: شرکت آبفا استان فارس در هفته ی دولت، 39 طرح آبرسانی با اعتباری بالغ بر 772 میلیارد ریال و یک طرح فاضلاب با صرف اعتباری به ارزش ۳۲۲۰ میلیارد ریال در مدار بهره برداری قرار داده است. در همین راستا طرح آبرسانی به شهر سیدان شامل: حفر و تجهیز یک حلقه چاه و اجرای 100 متر خط انتقال برق، با صرف اعتباری بالغ بر 30 میلیارد ریال که بخشی از آن از محل اعتبار طرح های محرومیت زدایی می باشد، امروز با دستان استاندار استان فارس در مدار بهره برداری قرار می گیرد. همین گزارش می افزاید : در این مراسم و پیش از سخنان استاندار، رئیس شورای شهر سیدان طی سخنانی ضمن قدردانی از اقدامات شرکت آب و فاضلاب استان فارس در این شهر، به بیان برخی از مطالبات مردم این بخش در حوزه های مختلف پرداخت.   
            

تاریخ خبر: 
۸ شهریور ۱۴۰۱ - ۶:۴۵بعدازظهر
خبر

Source URL (modified on 2022/08/30 - 6:54ب‌ظ): https://abfa-fars.ir/fa/news/%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D8%A2%D8%A8%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B4%D9%87%D8%B1-%D8%B3%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%AF%D8%B4%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D9%87%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF