پورتال شركت آب و فاضلاب استان فارس
Published on پورتال شركت آب و فاضلاب استان فارس (https://abfa-fars.ir)

خانه > Printer-friendly > Printer-friendly > مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس خواستار صرفه جویی در مصرف آب در روزهای پایانی سال شد

مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس خواستار صرفه جویی در مصرف آب در روزهای پایانی سال شد

نوشته شده توسط: سیدعلی خلیلی در تاریخ: ۱۴۰۱/۱۱/۳۰

به گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس ، همزمان با فرارسیدن ماه پایانی سال و آغاز سنت حسنه ی خانه تکانی و غبار روبی منازل ، دکتر علی جان صادق پور مدیرعامل شرکت آبفا استان فارس طی گفتگویی ضمن دعوت از مردم استان فارس به مصرف بهینه آب ، دقت مضاعف به منظور کاهش حداقلی در مصرف آب را خواستار شد. وی در این گفتگو با اشاره به فرا رسیدن ماه پایانی سال بیان داشت : امیدوارم روزهای پایانی سال و آغاز سال نو ایام خانه تکانی در قلب ها نیز باشد و خداوند خانه ی دلها را با نور هدایتش منور سازد . وی ادامه داد : با توجه به اینکه در فرهنگ مردم شریف ایران خانه تکانی و غبارروبی منازل در روزهای پایانی سال قدمتی دیرینه دارد، بی شک مصرف آب در اواسط و پایان اسفند ماه افزایش می یابد که شایسته است مردم فهیم استان ، با در نظر گرفتن ساعات پرمصرف آب، اصول صرفه جویی و مصرف بهینه ی آب را مد نظر قرار دهند.
وی ضمن اشاره به بارندگی های اخیر و شکرگزاری به پاس نزول باران رحمت الهی بیان داشت: با توجه به خشکسالی های متوالی در سنوات اخیر و افت شدید منابع آب استان این حجم از بارندگی ها نمی تواند کمبود منابع تأمین آب را جبران نماید. صادق پور با تأکید بر اینکه باید صرفه جویی در اندیشه ی ما نهادینه شود، ادامه داد: تنها با اندکی صرفه جویی و استفاده ی بهینه می توانیم از بروزکم آبی جلوگیری نمائیم تا هم خود و هم دیگران از این نعمت الهی بهره مند گردند. بنابراین همچنان مدیریت مصرف و صرفه جویی در مصرف آب را به هم استانی های عزیز توصیه می کنیم. چرا که صرفه جویی در مصرف آب و دوری از اسراف هم از صفات نیکان و خیراندیشان است و هم تداوم ارائه ی خدمات مطلوب آبرسانی را در پی دارد. رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس در بخش دیگری از بیانات خود با اشاره به امکان بروز حوادث و اتفاقات در شبکه های آبرسانی طی روزهای پایانی سال و ایام نوروز ، سامانه ارتباط مردمی 122 این شرکت را در شهرهای تحت پوشش آماده ی پاسخگویی و ثبت تماس های شهروندان عنوان نمود و افزود : اکیپ های سیار اتفاقات و حوادث این شرکت در شهرهای مختلف به صورت شبانه روزی آماده ی ارائه ی خدمات و رفع اتفاقات آب هستند .

تاریخ خبر: 
۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۲:۴۵بعدازظهر
خبر

Source URL (modified on 2023/02/19 - 2:42ب‌ظ): https://abfa-fars.ir/fa/news/%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%A2%D8%A8%D9%81%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%B5%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%A2%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%B4%D8%AF-0