پورتال شركت آب و فاضلاب استان فارس
Published on پورتال شركت آب و فاضلاب استان فارس (https://abfa-fars.ir)

خانه > Printer-friendly > Printer-friendly > مدیر کل مدیریت بحران شرکت مهندسی آبفا کشور از 3 شهرستان در آستانه تنش آبی، در شرق فارس بازدید کرد

مدیر کل مدیریت بحران شرکت مهندسی آبفا کشور از 3 شهرستان در آستانه تنش آبی، در شرق فارس بازدید کرد

نوشته شده توسط: کاوه ایروانی در تاریخ: ۱۴۰۲/۰۳/۲۲

مدیر کل مدیریت بحران و پدافند غیر عامل شرکت مهندسی آبفا کشور در سفر به استان فارس به اتفاق قائم مقام شرکت آبفا فارس از 3 شهر در آستانه ی تنش آبی در شرق این استان بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس، ناصر اکبری مدیر کل مدیریت بحران و پدافند غیر عامل شرکت مهندسی آبفا کشور که منظور بررسی وضعیت آب شرب مردم شهرستان های داراب، فسا و زرین دشت و اقدامات انجام شده به منظور گذر از تنش آبی و اثرات کم آبی ناشی از آن به استان فارس سفر کرده بود ، به اتفاق محمد علی قلندری قائم مقام شرکت آبفا فارس به شرق این استان رفت تا ضمن بازدید های میدانی از منابع آب موجود و پروژه های در دست اجرا، سایر نیازمندی های این بخش را مورد بررسی و تبادل نظر قرار دهد. اکبری که علاوه بر بازدید از پروژه های در دست اجرای شهرستان های فسا و حاجی آباد و تأکید بر لزوم تسریع در عملیات اجرایی این پروژه های آبرسانی، از سد رودبال داراب نیز دیدن کرد، کاهش شدید سطح آب این سد را موجب نگرانی در تأمین آب شرب 3 شهرستان مذکور عنوان نمود و اظهار داشت: به منظو کاهش اثرات کم آبی و جلوگیری از بروز تنش آبی در شهرستان های منتفع از این سد، می بایست از آب موجود در پشت سد حداکثر بهره برداری بعمل آید. وی اقدامات پیشگیرانه برای کاهش اثرات بحران کم آبی در این شهرستان ها توسط شرکت آبفا فارس را مناسب توصیف نمود و بر تسریع در عملیات اجرای پروژه های در دست اقدام تأکید کرد. مدیر کل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیر عامل شرکت مهندسی آبفا کشور مدیریت مصرف آب و ترویج فرهنگ صرفه جویی در مصرف را از دیگر اقدامات ضروری به منظور مقابله با بحران کم آبی دانست و گفت: بدیهی است مدیریت بحران بدون مدیریت مصرف آب توسط مشترکین توفیقی نخواهد یافت.
قلندری قائم مقام شرکت آبفا فارس نیز در روند بازدید ها اظهار داشت: پدیده خشکسالی متوالی در سالیان اخیر و کمبود آب ناشی از عدم بارش به موقع باران ، برداشت های بی رویه از منابع آب زیرزمینی و مصارف غیر معمول در کاربری های مختلف در سطح استان فارس، مناطق مختلفی که از منابع سطحی، سد و چشمه بهره مند می شدند را در آستانه ی تنش و کمبود آب قرار داده است. بر همین اساس تنش آبی در 200 شهر و روستای استان محتمل است که با پیگیری های مستقیم و مستمر دکتر صادق پور مدیر عامل شرکت آبفا فارس اقدامات پیشگیرانه ی متعددی به منظور کاهش اثرات کم آبی در این مناطق انجام شده یا در حال انجام است. در همین راستا کمبود آب پشت سد رودبال شهرستان داراب، تامین آب شهر و برخی روستاهای سه شهرستان داراب، زرین دشت و فسا که بخشی از آب شرب آنها از این سد تامین می گردید را با تهدید جدی مواجه کرده است. اقدامات گسترده ی شرکت آبفا فارس برای جلوگیری از بروز تنش آبی در این 3 شهرستان به سرعت در حال انجام است. امید می رود با به ثمر نشستن اقدامات فنی پیشگیرانه، همچنین مدیریت مصرف و صرفه جویی مضاعف در مصرف آب توسط مردم فهیم این مناطق ، خدمات مطلوب آبرسانی به مردم شریف به صورت مستمر ادامه یابد.
گفتنی است حاشیه ی ای بازدید ها طی جلسه ای با حضور محمد جواد عسکری رئیس کمسیون کشاورزی و نماینده شهرستان های داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی، ناصر اکبری مدیر کل مدیریت بحران و پدافند غیر عامل شرکت مهندسی آبفا کشور، سیاوش بدری مدیر عامل شرکت آب منطقه ای فارس، محمد علی قلندری قائم مقام شرکت آبفا استان فارس و فرهاد سعدی فرماندار شهرستان داراب، آخرین وضعیت سد رودبال و میزان ذخیره ی آب این سد و چگونگی تسریع در انجام اقدامات پیشگیرانه برای گذر از بحران احتمالی کم آبی در شهرستان های منتفع از ذخیره ی آبی این سد مورد بررسی قرار گرفت.

حوزه خبر: 
دفتر مدیریت بحران و پدافند غیر عامل
تاریخ خبر: 
۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۲:۳۰بعدازظهر
خبر

Source URL (modified on 2023/06/12 - 2:43ب‌ظ): https://abfa-fars.ir/fa/news/%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D9%84-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%D8%A2%D8%A8%D9%81%D8%A7-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-3-%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AA%D9%86%D8%B4-%D8%A2%D8%A8%DB%8C%D8%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D8%B1%D9%82-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF