بررسی مسائل آبرسانی به مردم شهرستان بختگان(فارس) درجلسه ی مدیرعامل شرکت آبفا فارس با فرماندار این شهرستان

مدیرعامل شرکت آبفا استان فارس در دیدار با فرماندار شهرستان بختگان، مسائل مربوط به آبرسانی به مردم این شهرستان را مورد بررسی و تبادل نظر قرار داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس، علی بوستانی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل این شرکت در دیدار  با مجید غلامپور فرماندار شهرستان بختگان، ضمن بررسی آخرین وضعیت آبرسانی به شهروندان این شهرستان ، به بحث در خصوص مسائل موجود درخدمات آبرسانی به مردم این شهرستان پرداخت. بنابراین گزارش بوستانی در این دیدار طی سخنانی با تأکید بر اهمیت ارائه ی خدمات مطلوب آبرسانی به مردم، اظهار داشت: سقایان مردم در شرکت آبفا استان فارس در این مسیر خطیر همواره در تلاشند تا مطلوب ترین خدمات را به مردم ارائه دهند و خدای بزرگ را شاکریم که تاکنون در انجام این رسالت موفق بوده ایم. مدیرعامل شرکت آبفا فارس در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر این نکته که تاکنون اقدامات مثبت و خوبی در حوزه ی آبرسانی به مردم این شهرستان انجام گرفته است، اجرای پروژه های جدید را منوط به تخصیص و در اختیار قرار گرفتن اعتبارات لازم عنوان نمود.

 گزارش روابط عمومی شرکت آبفا فارس حاکی است، در این نشست صمیمانه  غلامپور فرماندار شهرستان بختگان نیز علاوه بر بیان مسائل و موانع موجود درحوزه آب شرب شهرستان، به پاس فعالیت ها واقدامات مطلوب در راستای آبرسانی به مردم این منطقه، از  مدیر عامل شرکت  آبفا استان فارس قدردانی نمود. وی در خصوص پیگیری جهت جذب اعتبارات  به منظور اجرای پروژه های جدید نیز قول مساعد داد.

حوزه خبر: 
دفترمدیرعامل
تاریخ خبر: 
۱۷ تیر ۱۳۹۹ - ۲:۰۰بعدازظهر
خبر