برگزاری سمینار آشنایی با صیانت از حقوق شهروندی و بسترهای بهبود با حضور مدیران و کارشناسان امور آبفا شهرستانهای مهر و لامرد
در تاریخ: ۱۳۹۶/۰۹/۲۷
کارگاه آموزشی آشنایی با صیانت از حقوق شهروندی و ایجاد بسترهای ارتقاء بهبود بهره وری در امور آبفا شهرستان لامرد برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس، با شرکت مدیران و کارشناسان امور آبفا شهرستان های مهر و لامرد ، نماینده صیانت از حقوق شهروندی فرمانداری لامرد و با حضور مهندس اردوان نیکنام معاون برنامه ریزی و منابع انسانی و مهندس مهجور مدیر دفتر بهبود بهره وری و تحقیقات شرکت آبفا استان فارس، سمینار آموزشی توجیهی آشنایی با صیانت از حقوق شهروندی و ایجاد بسترهای ارتقاء بهبود بهره وری در امور آبفا شهرستان لامرد برگزار گردید. بنابر این گزارش در این سمینار مباحثی نظیر آشنایی با حقوق شهروندی و طرح تکریم ارباب رجوع، توسعه مشارکت در نظام پیشنهادها و استقرار نظام آراستگی محیط کار (۵S) به عنوان بسترهای بهبود بهره وری در امور و ادارات تابعه ارائه گردید. همچنین کارکنان به صورت عملی ارائه پیشنهاد در نظام پیشنهادها را تمرین کردند.
این گزارش حاکی است: هدف از این سلسله سمینارها که چندیست در امور آبفا شهرستان های تابعه برگزار می گردد و قرار است به درخواست مدیر امور و ادارات تابعه در سایر امور آبفا شهرستان های استان نیز برگزار شود، علاوه بر آشنایی کارکنان با مباحث صیانت از حقوق شهروندی و نحوه برخورد با ارباب رجوع، مشارکت بیشتر کارکنان در نظامهای مدیریتی و بسترهای بهبود موجود در شرکت می باشد تا نقش مؤثرتری در ارتقاء بهره وری به خصوص از طریق افزایش کمی و کیفی پیشنهادهای ارائه شده در نظام پیشنهادها داشته باشند.