تجهیز مجدد چاه آبرسانی مجموعه ی آبرسانی خیرگو شهرستان لامرد

الکتروپمپ ، تأسیسات سر چاهی و لوله های استحصال آب چاه آبرسانی مجموعه ی آبرسانی خیرگو شهرستان لامرد تعویض و آبرسانی به شهر خیرگو و ۱۷ روستای تحت پوشش از سر گرفته شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس، یعقوب غفاری مدیر امور آبفا شهرستان لامرد از تعویض الکتروپمپ ، تأسیسات سر چاهی و لوله های استحصال آب چاه مجموعه ی آبرسانی خیرگوی شهرستان لامرد که شهر خیرگو و ۱۷ روستای این بخش را تحت پوشش آبرسانی دارد خبر داد و اظهار داشت: پس از فعالیت های مستمر و کوشش شبانه روزی اکیپ بهره برداری شرکت آبفا فارس و پرسنل اتفاقات آب امور آبفا شهرستان لامرد ، الکتروپمپ و برخی تاسیسات سر چاهی چاه آب شرب مجموعه ی آبرسانی خیرگو که دچار حادثه شده و به عمق چاه سقوط کرده بود ، در حداقل زمان تعویض و بازسازی شد و این منبع آب مجددا در مدار بهره برداری قرار گرفت.
شایان ذکر است دکتر صادق پور مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس که طی روزهای گذشته به منظور بررسی آبرسانی به مردم شهرستان های لامرد و مهر به جنوب فارس سفر کرده بود، در بخشی از برنامه ی بازدیدهای خود، از این چاه آبرسانی نیز دیدن کرده بود.

حوزه خبر: 
سایر
تاریخ خبر: 
۲۱ شهریور ۱۴۰۱ - ۲:۱۵بعدازظهر
خبر