تقدیر از رابطین آب، طبیعت و محیط زیست در شهرستان اقلید
در تاریخ: ۱۴۰۲/۰۵/۲۴
طی مراسمی از رابطین آب، طبیعت و محیط زیست آموزشگاه های اقلید قدردانی شد
به گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس، با حضور دانش آموزان و اولیاء و مربیان مدارس شهرستان اقلید که به همت امور آبفا شهرستان اقلید و انجمن مردم نهاد اندیشه نیکان طبیعت زاگرس و با همکاری اداره آموزش و پرورش و محیط زیست شهرستان اقلید برگزار گردید، از مربیان مروج فرهنگ مصرف بهینه و صیانت از محیط زیست و رابطین دانش آموزی آب، طبیعت و محیط زیست مدارس اقلید، از جمله رابطین آموزشگاههای شهید شریفی، شهید مسعودی، شهید محسنی، شهید شاهولی و بچه های ایران که طی سال گذشته در فعالیت های فرهنگی با مبانی اهمیت و کاربرد آب، روش های صرفه جویی در مصرف و نقش آب در پدید آمدن اجسام و موجودات و هم چنین مفاهیم پسماند، بازیافت و تفکیک زباله. با ادارات متولی و همچنین انجمن مردم نهاد اندیشه نیکان طبیعت زاگرس همکاری داشتند، تقدیر گردید.
در این مراسم کارشناس روابط عمومی شرکت آبفا فارس طی سخنانی به تشریح وضعیت منابع آب در کشور و استان فارس پرداخت و رویکردهای وزارت نیرو و شرکت مهندسی آبفا کشور در این خصوص را تبیین نمود. وی در همین راستا با اشاره به اینکه اقدامات فرهنگی با مضمون ترویج فرهنگ مصرف بهینه ی آب و اصل سازگاری با کم آبی از مهمترین رویکردهای وزارت نیرو می باشد گفت: شرکت آبفا استان فارس در همین رابطه اقدامات فرهنگی گسترده ای را برای اقشار مختلف جامعه اهم از دانش آموزان و مربیان مدارس طراحی و به مرحله ی اجرا گذاشته است که الحمدالله بازخورد های مورد انتظار حاصل گردیده است. این کارشناس روابط عمومی آبفا استان فارس با بیان اینکه در جوامع پیشرفته بخش قابل توجهی از امور اجتماعی را سمن ها یا سازمان های مردم نهاد برعهده می گیرند، اظهار داشت: در کشور ما نیز طی دهه های اخیر NGO ها جایگاه خود را در جامعه پیدا کرده اند واستقبال مردمی از فعالیت در این انجمن ها بیانگر این مهم است که خوشبختانه جامعه به این انجمن های اجتماعی اقبال خوبی نشان داده است. وی در پایان با اهداء لوح تقدیر و هدیه ی شرکت آبفا فارس به مسئول انجمن مردم نهاد اندیشه نیکان زاگرس، از این تشکل مردم نهاد که سالهاست در زمینه ی صیانت از محیط زیست و ترویج فرهنگ مصرف بهینه ی آب در شهرستان های آباده و اقلید منشأ خدمت بوده است قدردانی نمود.
گفتنی است در پایان این مراسم از فعالین دانش آموزی و مربیان مدارس که در قالب کنشگران اجتماعی در حوزه ی محیط زیست و ترویج فرهنگ مصرف بهینه ی آب فعالیت های موثر داشته اند تقدیر شد.