در جلسه ی مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس و رئیس مجمع نمایندگان این استان در مجلس مسائل آب و فاضلاب سه شهرستان مورد بررسی قرار گرفت

مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس در جلسه ای با رئیس مجمع نمایندگان فارس و  نماینده مردم شهرستان های فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند در مجلس ، مسائل موجود در روند آبرسانی و خدمات دفع بهداشتی  فاضلاب این شهر ستان ها را مورد بررسی و تبادل نظر قرار داد .
     به گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس ، مهندس محمد علی قلندری رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان فارس ،‌ در جلسه ای که با حضور کورش کرم پور رئیس مجمع نمایندگان استان فارس و نماینده مردم شهرستان های فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند در مجلس شورای اسلامی ، معاون مهندسی توسعه شرکت آبفا استان فارس برگزار گردید،ضمن بررسی آخرین وضعیت منابع آب و روند آبرسانی به شهروندان شهرستان های فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند ،  مسائل ، موانع و نیازمندی های موجود در مسیر خدمات مطلوب آبرسانی را  مورد بررسی و تبادل نظر قرار داد .
همین گزارش حاکی است در این نشست مهندس فرهادی معاون مهندسی و توسعه شرکت آبفا استان فارس نیز طی سخنانی به بیان روند اجرای شبکه های جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب شهر فیروزآباد و عملیات اجرای تصفیه خانه فاضلاب در این شهر پرداخت .
گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس حاکی است ، در این نشست صمیمانه کرم پور رئیس مجمع نمایندگان استان فارس و نماینده مردم شهرستان های فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند در مجلس شورای اسلامی  نیز طی سخنانی ضمن مثبت ارزیابی کردن فعالیت های شرکت آبفا استان فارس و تقدیر از اقدامات  این شرکت در حوزه آبرسانی و خدمات فاضلاب ، خواستار رفع مشکلات و موانع با تعامل بیشتر شد و در خصوص پیگیری جهت جذب اعتبارات لازم به منظور تکمیل پروژه های در دست اجرا و اجرای پروژه های بلند مدت آبرسانی و همچنین اجرای تصفیه خانه فاضلاب شهرفیروزآباد قول مساعد داد.
 

تاریخ خبر: 
۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۵قبل‌ازظهر
خبر