مدیر عامل شرکت آبفا فارس: حجم تأسیسات آبرسانی اجرا شده در ۷ ماه گذشته، یک رکورد بزرگ در تاریخ استان طی این بازه ی زمانی است
در تاریخ: ۱۴۰۱/۰۸/۲۴
مدیر عامل شرکت آبفا استان ضمن تشریح عملکرد شرکت آبفا استان فارس در ۷ ماه گذشته، اجرای این حجم از تأسیسات آبرسانی شهری و روستایی در استان طی بازه ی زمانی مذکور را یک رکورد بزرگ توصیف نمود.
به گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس، دکتر علی جان صادق پور مدیر عامل این شرکت در گفتگویی با خبرنگار ما ضمن تشریح عملکرد شرکت آبفا استان فارس در ۷ ماه گذشته، اظهار داشت: با توجه به جغرافیای پهناور استان فارس و خشکسالی های مستمر در چند سال اخیر و همچنین وسعت دامنه ی فعالیت شرکت آبفا استان فارس که شامل ارائه ی خدمات آب و فاضلاب به ۱۱۵ شهر و قریب به ۴۲۰۰ روستای این استان می باشد ، اولویت نخست این شرکت علاوه بر مدیریت هزینه ها و جذب منابع مالی بخش خصوصی، به سرانجام رساندن پروژه های نیمه تمام، بهبود بهره وری در استفاده بهینه از تاسیسات موجود آبرسانی جهت کاهش اثرات خشکسالی در نقاط مختلف استان بالاخص مناطقی که دارای منابع آب ناپایدار هستند، می باشد.
مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس با بیان این مهم که تهیه و توزیع آب سالم و بهداشتی و ارائه ی خدمات مطلوب همواره به عنوان یک اصل در خدمت رسانی مورد توجه این شرکت بوده است، ادامه داد: در ۷ ماه گذشته ی امسال خدمات قابل توجهی به مشترکین شهری و روستایی استان در حوزه ی تأمین آب شرب ارائه گردیده است که اجرای این حجم از تأسیسات آبرسانی شهری و روستایی در استان طی بازه ی زمانی مذکور یک رکورد بزرگ در عملکرد این شرکت محسوب می گردد. وی راه اندازی و اتمام تعداد قابل توجهی از پروژه های آب نیمه تمام که عملیات اجرایی آنها از سنوات قبل آغاز گردیده بود، علاوه بر توسعه و اصلاح ۲۲۶ کیلومتر خط انتقال آب شرب، اصلاح و توسعه ی ۱۶۸ کیلومتر شبکه ی توزیع، احداث ۲۹۰۰۰ مترمکعب مخزن ذخیره ی آب شرب، حفر ۴۴ حلقه چاه و کف شکنی ۲۵ حلقه چاه دیگر و همچنین فروش ۸۶۰۰ فقره انشعاب آب و ۲۲۴۵ فقره انشعاب فاضلاب را از اهم اقدامات شرکت آبفا فارس در شهرها و روستاهای استان طی ۷ ماه گذشته عنوان نمود.
همین گزارش می افزاید: رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت آبفا فارس با پرداختن به اهم اولویت های بخش فاضلاب، تصریح کرد: در بخش فاضلاب نیز علاوه بر تسریع در عملیات اجرا و بهره برداری از طرح ها و پروژه های فاضلاب ناتمام، جذب سرمایه گذار و انعقاد تفاهم نامه ی همکاری با بخش خصوصی و صنایع محلی در شهرستان های فارس به منظور اجرای طرح های جدید فاضلاب و همچنین فروش پساب تصفیه خانه های فاضلاب از مهمترین اولویت های شرکت در ماه های گذشته بوده است که گام های قابل توجهی در این خصوص برداشته ایم و ادامه ی این روند می تواند تحولی موثر در ارتقاء بهداشت عمومی و دفع آسیب های زیست محیطی در استان به وجود آورد. در همین راستا علاوه بر تداوم روند احداث تصفیه خانه ، اجرای خطوط انتقال و شبکه های جمع آوری فاضلاب در برخی شهرها و روستاهای استان، با تلاش و پیگیری مداوم تصفیه خانه ی فاضلاب شهر کازرون پس از مدت ها توقف در اجرا، در نیمه ی اول سال جاری تکمیل و در هفته ی دولت به بهره برداری رسید. همچنین با پیگیری های مستمر و حمایت های مسئولین ارشد استان به ویژه استاندار محترم فارس، تفاهمنامه هایی در خصوص توسعه ی بخشی از خطوط انتقال و شبکه های جمع آوری فاضلاب و همچنین بهره برداری از پساب تصفیه خانه های فاضلاب در چند شهر استان شامل: از آباده، اقلید، نی ریز، مرودشت و کازرون با بخش خصوصی در قالب قرارداد بیع متقابل مبادله کنیم که این کار در نوع خود ابتکاری جدید محسوب می گردد. در بخش انرژی نیز در جلسات کمیته ی انرژی و تله متری شرکت برنامه های جامعی برای مدیریت مصرف انرژی درتأسیسات آب و فاضلاب استان تدوین گردیده است.
گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس حاکی است: صادق پور در ادامه ی سخنان خود مقوله ی مدیریت عرضه و تقاضا را به عنوان یک اصل مهم در مدیریت منابع آب شرب توصیف نمود و با تأکید بر ضرورت صرفه جویی در مصرف آب، تصریح کرد: شرایط موجود منابع آب استان فارس ایجاب می کند که به منظور تداوم ارائه ی خدمات مطلوب آبرسانی ، به جای حفر چاه و شناسایی منابع جدید ، مدیریت مصرف و نهادینه کردن فرهنگ صرفه جویی در جامعه را در دستور کار قراردهیم. این مقام ارشد آب شرب استان در همین راستا افزود: با عنایت به نامگذاری خردمندانه ی سال جاری به نام سال تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین توسط رهبر فرزانه ی انقلاب ، بی تردید ارتقاء سطح کیفی تولیدات حوزه ی مصرف آب و دانش بنیان نمودن صنایع تولیدی در این بخش، همراه با ایجاد فضا و بستر فرهنگی مناسب به منظور اصلاح الگوی مصرف و صرفه جویی در مصرف آب، تنها راه استمرار خدمت رسانی مطلوب به هموطنان و همچنین هدفمند نمودن تولید،مصرف و اقتصاد آب خواهد بود.
دکتر صادق پور ادامه داد: در همین راستا تعامل های خوبی با ائمه ی جمعه و جماعات شهرهای استان، استانداری فارس ، فرمانداری ها، بخشداری ها ، دهیاری ها، آموزش و پرورش و .... صورت گرفته است که در این تعاملات راهبرد های اصولی فعالیتهای فرهنگی در خصوص صرفه جویی در مصرف آب ، نهادینه کردن فرهنگ مصرف بهینه ، آگاهی بخشی در خصوص محدودیت منابع آب و لزوم مصرف بهینه توصیه گردیده است. برخی از این مذاکرات نیز منتج به امضای تفاهم نامه ی همکاری شده است که از اهم آن می توان به امضای تفاهم نامه ی همکاری با شورای سیاست گذاری ائمه ی جمعه ی استان ، آموزش و پرورش استان فارس، سازمان های مردم نهاد محلی(سمن ها) و ... و زمینه سازی برای امضای تفاهمنامه ی همکاری با سپاه، بسیج و چند سازمان دیگر اشاره نمود . همچنین در حوزه ی ارتباط رسانه ای و تبلیغات فرهنگی، فعالیتهای بسیار مطلوبی با مطبوعات فارس و رسانه های سمعی و بصری این استان در حال انجام است که امیدواریم با پیگیری این اقدامات بتوانیم گامی موثر در حوزه ی فرهنگ صرفه جویی در مصرف آب برداریم .