مدیر عامل شرکت مهندسی آبفا کشور درشهرستان داراب فارس: باید با مدیریت راهبردی و اقدامات پیشگیرانه، اثرات بحران کم آبی بر جامعه را به حداقل برسانیم.

مدیر عامل شرکت مهندسی آبفا کشور که به منظور بررسی وضعیت آبرسانی به مردم و بازدید از طرح احداث تصفیه خانه و شبکه ی جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب داراب، به دعوت نماینده ی مردم شهرستان های داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی به این شهرستان سفر کرده بود، گفت: باید با مدیریت راهبردی و اقدامات پیشگیرانه، اثرات بحران کم آبی در جامعه را به حداقل برسانیم.
به گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس، مهندس اتابک جعفری لور مدیر عامل شرکت مهندسی آبفا کشور که به دعوت دکتر محمد جواد عسکری نماینده ی مردم شهرستان های داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی، همراه با مهندس هاشم خمر مدیر کل نظارت بر طرح های آب و فاضلاب شرکت مهندسی آبفا کشور به استان فارس و شهرستان داراب سفر کرده بود، به اتفاق دکتر عسکری رئیس کمسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست و نماینده ی مردم شهرستان های داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی، دکتر علی جان صادق پور مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس، مهندس فرهاد سعدی معاون استاندار و فرماندار ویژه ی شهرستان داراب و جمعی از مسئولین محلی این شهرستان پس از بازدید میدانی از روند آبرسانی و عملیات اجرای چند طرح آب و فاضلاب شهرستان داراب، اعم از مجموعه ی آبرسانی فورگ و روستای قلاتویه، روند اجرای پروژه ی آبرسانی به روستاهای رکن آباد و قلعه ی بیابان و همچنین طرح احداث تصفیه خانه ی فاضلاب شهر داراب، به منظور بررسی آخرین وضعیت منابع آب شرب، مسائل و موانع موجود در بخش آبرسانی به شهرها و روستاهای این دو شهرستان و همچنین  پیشرفت فیزیکی پروژه های آبرسانی در دست اقدام و روند احداث تصفیه خانه ی فاضلاب شهر داراب، در جلسه ای در فرمانداری این شهرستان شرکت کرد.
 گزارش روابط عمومی شرکت آبفا فارس حاکیست در این جلسه مهندس جعفری لور مدیر عامل شرکت مهندسی آبفا کشور در سخنانی با تاکید بر این نکته که بحران کم آبی امروز در کشور به یک نگرانی فراگیر تبدیل شده است، اظهار داشت: باید فعالیت ها به گونه ای باشد که هم با مدیریت منابع از تشدید بحران جلوگیری شود و هم با اقدامات فرهنگی، نقش مردم را در مدیریت مصرف پررنگ تر کنیم. وی با بیان اینکه خوشبختانه اقدامات اثر بخشی در حوزه ی آبرسانی به مردم این دو شهرستان، چه در حوزه ی شهری و چه در بخش روستایی صورت گرفته است، گفت: بروز برخی مشکلات در موضوع تامین آب شرب مردم، با توجه به استمرار خشکسالی ها دور از ذهن نیست. اما مهم این است که با مدیریت راهبردی و اقدامات پیشگیرانه، اثرات بحران بر جامعه را به حداقل برسانیم. طوری که مردم در شرایط حاد هم کمترین مشکل را احساس کنند. مهندس جعفری در همین خصوص افزود: وجه تمایز مدیریت و عدم مدیریت چالش ها نیز در همین نکته است که فعالیت های ما به گونه ای باشد که مردم دچار کمترین اثرات بحران خشکسالی شوند. هر چند که خود مردم نیز یکسوی بحث مدیریت بحران هستند و باید با عملکردشان در حوزه ی صرفه جویی در مصرف، استمرار خدمات آبرسانی را موجب شوند. 
مهندس اتابک جعفری لور مدیر عامل شرکت مهندسی آبفا کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به طرح فاضلاب شهر داراب و همچنین طرح آبرسانی به شهرستان های داراب و زرین دشت از سد رودبال، این دو طرح را بسیار موثر در آبرسانی پایدار به مردم دو شهرستان توصیف نمود و بیان داشت: امیدوارم با تکمیل این دو طرح و بهره برداری کامل از آنها، بسیاری از دغدغه های ما در مورد آبرسانی پایدار به مردم این دو شهرستان مرتفع گردد. وی طرح فاضلاب شهر داراب را یک طرح زیست محیطی عظیم عنوان نمود و گفت: بحمدالله این طرح در مسیر اجراست و مراحل خود را طی می کند که امیدواریم در توسعه ی اقتصادی شهرستان نیز مثمر ثمر باشد. وی پساب فاضلاب را علاوه بر توسعه ی صنایع محلی و کشاورزی منطقه، در حفظ منابع آب شرب نیز موثر دانست.
گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس حاکی است، در این نشست دکتر محمد جواد عسکری نماینده ی مردم شهرستان های داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن ابراز خشنودی از سفر مدیرعامل شرکت مهندسی آبفا کشور به شهرستان داراب، ابراز امیدواری کرد تا این سفر مقدمه ی آغاز اتفاقات مطلوب و ایجاد طرح های توسعه ای در بخش آب و فاضلاب دو شهرستان باشد. وی با بیان بخشی از نیازهای موجود در حوزه تامین آب شرب شهری و روستایی، خواستار تعریف طرح های جدید و تخصیص اعتبار مورد نیاز در این خصوص شد.
بنابر همین گزارش در جلسه ی مذکور دکتر علی جان صادق پور مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس نیز پیش از سخنان مدیر عامل شرکت مهندسی آبفا کشور، طی گزارشی از وضعیت منابع آب در شهرها و روستاهای استان و اقدامات انجام شده در حوزه های ساختاری و رفتاری به منظور کنترل بحران کم آبی در بازه های زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت، به تشریح برخی از چالش های عمده ی شرکت آبفا فارس در روند خدمت رسانی به مردم پرداخت و ابراز امیدواری کرد تا سفر مدیر عامل شرکت آبفا کشور به استان فارس منشا خیر و زمینه ی گذر از برخی از چالش های این شرکت باشد. دکتر صادق پور در ادامه به ارائه ی گزارشی مبسوط از میزان بهره مندی مردم در شهرها و روستاهای استان فارس از سامانه ی جمع آوری و تصفیه ی فاضلاب پرداخت و طرح های فاضلاب در دست اقدام استان را تشریح نمود. وی با اشاره به اینکه باید زمینه های اجرای تصفیه خانه های فاضلاب با روش های تامین مالی متنوع از قبیل bot ، boo ، boot، boos و ...  فراهم گردد، خواستار ایجاد ساز و کاری کلان در عرصه ی ملی برای واگذاری پساب فاضلاب شهرهای برخوردار از تصفیه ی فاضلاب به صنایع محلی، به منظور اجرای طرح های توسعه ای، مدیریت مصرف آب و توسعه ی منابع شرکت های آبفا شد.
گفتنی است، مهندس جعفری لور مدیر عامل شرکت مهندسی آبفا کشور در سفر به شهرستان داراب، آغاز عملیات اجرایی آبرسانی به شهرهای جنت شهر، رستاق و مجموعه روستایی فورگ شهرستان داراب را نیز اعلام نمود.

تاریخ خبر: 
۱۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۶:۱۵بعدازظهر
خبر