مدیر عامل شرکت مهندسی آبفا کشور در جریان سفر به فارس:تصمیمات تازه ای در روند آبرسانی به شهرها و روستاهای شهرستان های لامرد و مهر اتخاذ شد
در تاریخ: ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور که به جنوب استان فارس سفر کرده است، با حضور در شهرستان های لامرد و مهر، ضمن بررسی وضعیت منابع آب ، روند آبرسانی به شهرها و روستاهای این شهرستان ها را بررسی و ضمن بازدید میدانی از برخی پروژه های در دست اجرا، از اجرای چند پروژه ی جدید آبرسانی در این مناطق خبر داد.
هاشم امینی که با دعوت سید موسی موسوی نماینده ی مردم شهرستان های مهر و لامرد در مجلس شورای اسلامی به استان فارس سفر کرده است، پس از بازدید میدانی و بررسی وضعیت تأمین آب شرب شهر لامرد و بخش چاهورز در شهرستان لامرد از وضعیت تأمین آب شرب شهرهای وراوی، گله دار و اسیر در شهرستان مهر هم بازدید کرد و نیازمندی های بخش آبرسانی در این مناطق را مورد بررسی قرار داد.
علی شبانی مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس در روند بازدید ها، ضمن تشریح شرایط آبرسانی در شهرستان های لامرد و مهر، گفت: در سال جاری با کاهش چشمگیر بارندگی ها و نگرانی از کم آبی در شهرها و روستاهای جنوبی استان به ویژه شهرستان های لامرد و مهر، با رویکرد استمرار خدمات مطلوب آبرسانی و مدیریت کم آبی در فصل تابستان گذشته و پیش بینی برای گذر مطلوب از تابستان سال آتی، ضمن برگزاری جلسات تخصصی مستمر در شرکت آبفا فارس و نیاز سنجی های لازم، برنامه های کوتاه مدت و میان مدت مناسبی تدوین شد.
او افزود: در همین خصوص، علاوه بر اقدامات چند پروژه ی موثر آبرسانی شهری و روستایی اجرا و در مدار بهره برداری قرار گرفت و طرح ها و پروژه های دیگری نیز در این شهرستان ها، در دست اجراست که تعدادی از آنها در ایام دهه مبارک فجر به بهره برداری خواهد رسید.
مدیر عامل شرکت آبفا فارس اجرا و بهره برداری از پروژه های توسعه ای ، مهندسی مجدد چاه ها و بهسازی تأسیسات آبرسانی، اصلاح و بازسازی شبکه های توزیع به منظور جلوگیری از هدر رفت آب را از اهم برنامه های شرکت آبفا فارس در این شهرستان ها طی سال جاری عنوان کرد.
مدیر عامل شرکت مهندسی آبفا کشور در پایان این سفر در جلسه شورای اداری شهرستان لامرد که با حضور سید موسی موسوی نماینده ی مردم شهرستان های لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی، علی شبانی مدیر عامل شرکت آبفا فارس، فرمانداران و جمعی از اعضای شورای اداری و شورای اسلامی شهرستان های لامرد و مهر برگزار شد، شرکت کرد و علاوه بر تأکید در تسریع پروژه های در دست اجرا، از اجرای چند طرح و پروژه ی تأمین آب شهری و روستایی جدید در این شهرستان ها خبر داد.
گفتنی است امینی در ادامه با حضور در سالن اجتماعات اداره ارشاد شهرستان لامرد بطور مستقیم با مردم و مسئولین این شهرستان گفتگو کرد.