همزمان با هفته ی دولت طی مراسمی پروژه آبرسانی به شهر سعادت شهر به بهره برداری رسید
در تاریخ: ۱۳۹۵/۰۶/۰۹
همزمان با فرا رسیدن هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره دولتمردان شهیدان رجایی و باهنر طی مراسمی با حضور فرماندار شهرستان پاسارگاد پروژه ی آبرسانی به شهر سعادت شهر به بهره برداری رسید .
به گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس، همزمان با فرا رسیدن هفته ی دولت و گرامیداشت یاد و خاطره ی دولتمردان شهید رجایی و باهنر طی مراسمی با حضور ایزدی فرماندار شهرستان پاسارگاد ، حجت الاسلام عزیزی امام جمعه سعادت شهر ، جمعی از اعضای شورای اداری شهرستان پاسارگاد و شورای اسلامی شهر سعادت شهر ، خانواده معظم شهدا و مردم این شهر، پروژه آبرسانی به شهر سعادت شهر به بهره برداری رسید.
این پروژه شامل حفر ، تجهیز و برق رسانی یک حلقه چاه که با صرف اعتباری بالغ بر۶ میلیارد ریال به بهره برداری رسید. با بهره برداری از این پروژه جمعیتی بالغ بر ۲۰۰۰ نفر از مزایای آبرسانی آن بهره مند خواهند شد و به یاری خداوند مشکل آبرسانی به شهر سعادت شهر مرتفع می گردد.