همزمان با دهه پرفروغ فجر سه طرح آبرسانی شهدای دودج و شهدای محیط بان زرقان و شهید جعفری لپویی گشایش یافت

همزمان با دهه پر فروغ فجر طی مراسمی با حضور فرماندار شهرستان شیراز  سه طرح آبرسانی شهدای دودج و شهدای محیط بان زرقان و طرح آبرسانی شهید جعفری لپویی در مدار بهره برداری قرار گرفت .
به گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس همزمان با ایام ا... دهه ی پر فروغ فجر و گرامیداشت یاد و خاطر فجر آفرینان انقلاب اسلامی طی مراسمی با حضور مهندس حیدر عالیشوندی فرماندار شهرستان شیراز ، مهندس محمد علی قلندری رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت آبفا استان فارس،بخشدار زرقان،جمعی از اعضای شورای اداری بخش زرقان و شورای اسلامی شهر زرقان و لپویی سه طرح آبرسانی شهدای دودج و شهدای محیط بان کوه بموی زرقان و طرح آبرسانی شهید جعفری لپویی با صرف اعتباری بالغ بر ۴۴۰۰۰ میلیون ریال در مدار بهره برداری قرار گرفت . بنابراین گزارش در این مراسم مهندس حیدر عالیشوندی فرماندار شهرستان شیراز طی سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب اسلامی ،پیروزی انقلاب را حاصل خون شهدا دانست و اظهار داشت : انقلاب اسلامی ایران تفکری بود که با خون مقدس جوانان وطن به ثمر نشست و بارور شد و امروز به لطف خداوند به درخت تنومندی تبدیل شده است که شاخه های سرسبزش را به چهره ی جای جای جهان گسترانیده است .وی در بخش دیگری از سخنان خود دهه ی فجر را فرصتی برای برشمردن خدمات نظام اسلامی ایران عنوان نمود و بیان داشت: در این ایام دستگاه های مختلف با بهره برداری از طرح ها و پروژه های خود برکات انقلاب اسلامی را نشان می دهند و با این کار این ایام مقدس را جشن می گیرند. وی با تقدیر و تشکر از خدمات شرکت آبفا استان فارس در سراسر استان و شهر های حوزه ی شهرستان شیراز بیان داشت: انصافا باید ممارست و جدیت شرکت آبفا فارس را در خدمت رسانی ستود.چرا که با وجود گستردگی حوزه ی ارائه ی خدمات پروژه ها ی آبرسانی را در حداقل زمان اجرا و به بهره برداری می رساند. بهره برداری از طرح هایی که امروز به بهره برداری می رسند خود گواهی بر این ادعا هستند چرا که در حالت معمول اجرای هر کدام از این طرح ها بیش از ۳ الی ۴ سال زمان بر است اما این شرکت با تمام قوا وارد عمل شده است و این طرح ها را در زمانی بسیار کمتر از این به بهره برداری می رساند.  
گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس حاکی است در این مراسم مهندس محمد علی قلندری رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت آبفا استان فارس نیز طی بیاناتی ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن دهه پر فروغ فجر انقلاب اسلامی به بیان جایگاه آب در شریعت اسلام اشاره و این گوهر بی همتا را از ارکان مهم و بی بدیل حیات و خلقت موجودات در دستگاه آفرینش عنوان نمود. وی در همین خصوص شکرگزاری در برابر خلقت این آفریده ی بی مثال خداوند را از واجبات عنوان و صرفه جویی در مصرف آن را نوعی قدردانی از خداوند به پاس خلقت آن دانست. مهندس قلندری در بخش دیگری از بیانات خود به خشکسالی های متوالی سالهای اخیر اشاره و بیان داشت: متأسفانه کشور ما در جغرافیای گرم و خشکی از کره ی زمین واقع شده است و استان فارس نیز از استانهای کم آب کشور است که میزان بارندگی ها در سال های اخیر به ویژه سال جاری بسیار نگران کننده و خبر از تابستانی سخت در آینده می دهد که باید با همتی همگانی برای گذر از آن چاره ای اندیشید. مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس مدیریت مصرف را تنها راه کاهش اثرات خشکسالی عنوان و خواستار عزم جدی مردم و مسئولین برای مقابله با  بحران کم آبی شد. وی در پایان سخنان خود به طرح های مورد افتتاح در شهر های زرقان و لپویی اشاره و اظهار داشت: طرح آبرسانی شهدای دودج زرقان که امروز به میمنت فرا رسیدن سی و نهمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی شاهد آغاز بهره برداری از آن خواهیم بود شامل حفر ، تجهیز و برق رسانی به یک حلقه چاه و اجرای ۱۳۳۰متر خط انتقال آب با استفاده از لوله های پلی اتیلن به قطر ۲۲۵  میلیمتر و احداث مخزن ۲۵۰۰ متر مکعبی شهدای محیط بان کوه بموی زرقان می باشد که با صرف اعتباری بالغ بر ۲۳۳۰۰ میلیون ریال به مرحله ی بهره برداری رسیده است . وی تعداد خانوار بهره مند از این طرح آبرسانی را ۲۰۰۰خانوار عنوان نمود.وی ادامه داد: پروژه ی آبرسانی شهید جعفری شهر لپویی نیز شامل حفر ، تجهیز و برق رسانی به یک حلقه چاه و اجرای ۴۰۰۰ متر خط انتقال آب با استفاده از لوله های پلی اتیلن به قطر ۲۲۵  میلیمتر می باشد که با اعتباری بالغ بر ۲۰۷۰۰ میلیون ریال به بهره برداری می رسد و جمعیتی بالغ بر ۱۸۵۰ خانوار از مزایای آن بهره مند می شوند. مهندس قلندری افزود: امیدوارم این طرح و پروژه های آبرسانی که حاصل مساعدت های مسئولین دولت تدبیر و امید و تلاش شبانه روزی سقایان مردم در شرکت آب و فاضلاب استان فارس بوده است بر مردم شهر های زرقان و لپویی مبارک باشد .
 

 

تاریخ خبر: 
۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۹:۱۵قبل‌ازظهر
خبر