با بهره برداری از ۱۶ پروژه آبرسانی شرکت آبفا استان فارس ۴۰ هزار خانواردر شهرهای استان از مزایای آن بهر ه مند شدند
در تاریخ: ۱۳۹۵/۱۱/۲۴
همزمان با دهه مبارک فجر و گشایش ۱۶ پروژه آبرسانی شرکت آبفا فارس با حضور مسئولین استانی و شهرستانی ۴۰ هزار خانوار شهری از مزایای این پروژه ها بهره مند شدند
به گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس، مهندس محمد علی قلندری رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان فارس ، طی گفتگویی ضمن تبریک به مناسبت دهه ی پر فروغ فجر و سی و هشتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب مردم ایران در برابر استبداد ستم شاهی از افتتاح ۱۶ طرح و پروژه آبرسانی طی ایام الله دهه ی مبارک فجر با حضور مسئولین استان و شهرستان های استان فارس خبر داد. وی در همین خصوص با اشاره به فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی،۲۲ بهمن ماه را یادآور پیروزی تاریخی خون بر شمشیر عنوان و اظهار داشت : بی تردید ۲۲ بهمن ماه نقطه ی عطفی است در تاریخ ایران عزیز که با یادآوری آن آنچه در اذهان ملت های خداجو متبلور می شود جز حق جویی ، عدالت طلبی و ایثار نیست .
مهندس قلندری رهبری آسمانی بنیان گذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) را آینه ی تمام نمایی از مدیریت و رهبری همسو با معیارهای دین مبین اسلام و آرمانهای ائمه ی اطهار(ع) عنوان و خاطر نشان کرد : جای شکی نیست که اگر رهنمودهای آن امام راحل همواره سرلوحه ی افکار و عقاید مسئولین و آویزه ی گوش ملت های حق جو و عدالت خواه باشد ،دست شوم طاغوت و استبداد از جوامع اسلامی کوتاه خواهد شد و هیچ دسیسه ی پلیدی بر آنان مستولی نخواهد شد . وی بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی را حکومت اسلامی و در رأس قرار گرفتن ولایت فقیه دانست و تأکید نمود: طبق فرموده امام عظیم الشأن انقلاب ، اگر پشتیبان ولایت فقیه باشیم هیچ گاه به انقلاب ما آسیبی نخواهد رسید. مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به طرحها و پروژه های مورد
بهره برداری این شرکت در ایام الله دهه ی فجر که با حضور معاونین استاندار ، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و مسئولین محلی شهرستان های استان در مدار بهره برداری قرار گرفت، تصریح نمود : دهه ی مبارک فجر فرصت مناسبی است تا دستگاهها و نهادهای مختلف به بیان خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت خدمتگذار بپردازند تا مردم شایسته و قدردان ایران عزیز بیش از پیش از آثار و اقدامات این نظام الهی و این موهبت آسمانی آگاهی یابند . وی در همین راستا بیان داشت : نهضت خدمت رسانی بی منت از رویکرد ها و اهداف بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) بود و بحمد ا... در طول حیات پر برکت این نظام همواره به عنوان یک اصل مورد توجه مسئولین و در راس امور قرار گرفته است . وی ادامه داد : شرکت آبفا استان فارس نیز در همین مسیر و بر اساس همین رویکرد ، هر ساله در ایام فرخنده ی دهه فجر اقدام به بهره برداری از طرحها و پروژه های آماده ی بهره برداری خود در اقصی نقاط استان پهناور فارس می نماید .
مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس ادامه داد:در همین گذر امسال به لطف الهی موفق به بهره برداری از ۱۶ طرح و پروژه آبرسانی در۱۵شهر استان شدیم. مهندس قلندری تشریح کرد : طرحها و پروژه های آبرسانی مذکور که در این ایام مبارک گشایش یافت شامل: حفر و تجهیز و برق رسانی به ۱۳حلقه چاه آب شرب ، بالغ بر ۱۰۵ کیلومتر خط انتقال و شبکه ی توزیع آب و۱۳ کیلومتر اصلاح خط انتقال و شبکه توزیع با استفاده از لوله های فولادی و پلی اتیلن در اقطار ۶۳ تا ۳۵۵ میلیمتر، بیش از ۲۰ کیلومتر برق رسانی به تأسیسات آبرسانی ، ۶ کیلومتر جاده دسترسی به تأسیسات و ۱۱ باب مخزن ذخیره ، فشار شکن و تعادلی با ظرفیت بالغ بر ۱۳۵۰۰ متر مکعب و یک باب ایستگاه پمپاژ می باشد. وی با اشاره به اینکه شرکت آبفا استان فارس در خدمت رسانی به شهروندان استان فارس در راستای رسالت خطیر خود مبنی بر تهیه و توزیع آب شرب سالم و بهداشتی جهت شهروندان استان از هیچ کوششی مضایقه نخواهد کرد اظهار داشت : با بهره برداری از این پروژه ها که با صرف اعتباری بالغ بر۴۱۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید، بیش از ۴۰ هزار خانوار از مزایای آن بهره مند گردیدند که امیدوارم این خدمت اندک مورد قبول و رضایت خداوند و مردم شایسته ی این استان قرار گیرد.گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس حاکی است ، مهندس قلندری در بخش پایانی سخنان خود به بحث در خصوص وضعیت منابع آب ولزوم مدیریت مصرف و صرفه جویی در مصرف آب به علت خشکسالی های اخیر پرداخت و اظهار داشت : متأسفانه عدم نزول کافی باران رحمت الهی در سنوات اخیر و همچنین برداشت های بی رویه از منابع آب ، استان فارس را با بحران شدید کم آبی مواجه نموده است. به طوری که در سر تا سر این استان پهناور شاهد افت شدید سطح سفره های آب زیر زمینی هستیم و استحصال آب در هیچ منطقه ای از استان نه تنها به سادگی صورت نمی گیرد بلکه با مشکلات عدیده ای همراه است. وی در همین خصوص ادامه داد: گاهی برای تأمین آب شرب شهروندان باید تا عمق چند صد متر در عمق زمین نفوذ کنیم که مقدار آب بدست آمده در مقابل سختی و هزینه های صرف شده به هیچ وجه مقرون به صرفه نیست. مهندس قلندری در ادامه خطر بحران کم آبی را بسیار جدی عنوان کرد و افزود : بی تردید تنها راه مقابله با این بحران ها مدیریت مصرف و صرفه جویی در مصرف آب چه در بخش کشاورزی و چه در بخش شرب است. وی ادامه داد : بدیهی است با کمی صرفه جویی در مصرف آب می توانیم به دوام منابع آب موجود کمک کنیم و در استمرار خدمات مطلوب آبرسانی نقشی مؤثر داشته باشیم.